© Bart Augustijns

Mededelingen

CLUBKAMPIOENSCHAP JACHT TE KASTEEL HEMSRODE

WTP clubkampioenschap jacht
Dit jaar gaat het clubkampioenschap jacht door op het prachtige domein kasteel Hemsrode

Na onze working test op zaterdag 9/6 vindt een dag later, op zondag 10/6, het clubkampioenschap jacht plaats op hetzelfde terrein. Baron De Maere geeft ons daarvoor toestemming waarvoor we hem zeer erkentelijk en dankbaar zijn.

Dit is dan ook een unieke gelegenheid voor al onze leden, en vooral zij die de jachtcursus hebben gevolgd, om in een echt jachtgebied hun opgedane kennis in de praktijk te brengen en dit in een gemoedelijke setting. Met name voor onze nieuwe deelnemers van de cursus is het een gelegenheid om eens te proeven van het wedstrijdgebeuren binnen een bekende vriendenkring.

Zoals gewoonlijk zullen we beroep doen op externe keurders wiens namen binnenkort zullen bevestigd worden.

We plannen te starten om 9:00. Dus graag aanwezig zijn op de locatie om 8:30. Er is voldoende parkeergelegenheid achteraan het kasteel. Het adres is Ouden Heirweg 2, 8570 Anzegem.

We voorzien ook pistolets (met ham, kaas of préparé) aan 2€ per broodje.

Inschrijven voor het clubkampioenschap kan via onderstaande knop. Inschrijvingen kunnen tot en met donderdag 7/6. Wij hopen op een mooie opkomst.

Inschrijving clubmatch Top

SHOWTRAINING GAAT VAN START VANAF 8 MEI

showtraining
Alle tips voor het succesvol showen van je hond krijg je mee.

Ter voorbereiding van de 30ste Happening starten we vanaf 8 mei elke dinsdag terug met de showtraining, telkens om 19:00 op het terrein van WTP. En dit tot aan de happening.

Etienne Wallaert zal ons leren hoe “showen” in elkaar steekt: hoe de hond in stand zetten, wat verwacht wordt van hond en handler en allerlei tips en “trucjes”. Heel interessant voor zowel showers als niet-showers want het is ook ideaal om op een speelse manier je hond te socialiseren en steadiness bij te brengen!

Deze training is gratis voor leden. Niet-leden/ niet retrievers zijn ook welkom mits een bijdrage van € 2 per sessie.

Top

TRIMSESSIE MET NANCY ROSSEEL

trimsessie

Zaterdag 26 mei komt Nancy Rosseel opnieuw naar onze club om ons te leren hoe we op een professionele manier onze retriever kunnen onderhouden, toiletteren en showklaar zetten.

Er is de mogelijkheid om professioneel trimmateriaal te kopen aan fabrieksprijzen. Enkel cashbetaling is mogelijk.

Deze sessie gaat door om 9:00 in de kantine van Will to Please. Gezien de beperkte plaatsen is vooraf inschrijven bij Mieke (Email) noodzakelijk. Leden betalen 5€, niet-leden 10€.

In de namiddag kan je je hond laten toiletteren door Nancy.

Top

30ste EDITIE WTP HAPPENING

WTP happening
Deze jubileumeditie gaat door te Kasteel Hemsrode in Anzegem

Op zaterdag 18 augustus 2018 gaat al voor de 30ste keer onze jaarlijkse happening door. Voor deze feestelijke jubileumeditie mogen we opnieuw, net als voor de 25ste editie, gebruik maken van de prachtige terreinen op het domein 'Kasteel Hemsrode' te Anzegem.

De klassieke ingrediënten van al onze happenings zullen hopelijk opnieuw zorgen voor een plezierige dag voor de retrievers en hun baasjes. Deze zijn:

  • De traditionele tentoonstelling open voor alle retrieverrassen met als keurmeesters Margaret Woods die de Golden Retrievers zal keuren en Theo Leenen voor alle andere retrieverrassen.
  • De scurry waarbij de snelste deelnemende hond een mooie prijs wint.
  • De junior handling voor de allerjongste handlers.
  • Een tombola met mooie prijzen.
  • Allerlei standen alsook eten en drinken.

Kortom alles zal aanwezig zijn om er een mooie en gezellige dag van te maken. Er is vrije toegang voor alle bezoekers. Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven via onderstaande knop.

Vanaf 8:45 is iedereen welkom. Het programma start officieel om 9:45.

De locatie is deze keer Kasteel Hemsrode, Ouden Heirweg 2 (achterkant van het kasteeldomein), 8570 Anzegem. Parking is beschikbaar op het domein zelf.

Will to Please hoopt jullie opnieuw talrijk te mogen verwelkomen.

Inschrijving Happening
Inscription Happening
Algemene Voorwaarden Happening
Conditions Générales Happening
Top

AANKONDIGING JACHTHONDENPROEVEN OP 26 AUGUSTUS

jachthondenproef
Jachthond in actie tijdens de laatste door WTP georganiseerde jachthondenproef

Dit jaar neemt Will to Please zich opnieuw voor om jachthondenproeven te organiseren. Deze gaan door op 26 augustus op de terreinen van de club te Ardooie.

Iedere jachthond, dus ook van niet-WTP leden, kan deelnemen en zo een basisbrevet alsook een africhtingsbrevet halen. Meer praktische info en inschrijvingsmogelijkheden volgen later.

Een lijst en kalender van andere plaatsen waar deze proeven georganiseerd worden vind je hier.

Top