© Bart Augustijns

Mededelingen

INSCHRIJVEN GEHOORZAAMHEIDWEDSTRIJD

gehoorzaamheidswedstrijd

Op zaterdag 28 april gaat naar jaarlijkse gewoonte de door WTP georganiseerde gehoorzaamheidwedstrijd door, opnieuw op het clubterrein te Ardooie.

Deze wedstrijd staat open voor alle hondenrassen en hun baasjes die hun kennis en kunde op het vlak van gehoorzaamheid in een gemoedelijke en gezellige sfeer willen meten met anderen.

De keurders zijn deze keer Marc Depreitere - Lieve Ghesquiere - Mike Sanders - Diederick Spiessens - Betty Westerlinck - Robert Van Wesemael.

Vanaf nu kan je online inschrijven voor de wedstrijd. Let op, de plaatsen zijn beperkt. De inschrijving is maar definitief wanneer je een bevestigingsmail krijgt van de club en het inschrijvingsbedrag van 10€ is overgemaakt.

Inschrijving gehoorzaamheidwedstrijd Top

AANKONDIGING JACHTHONDENPROEVEN OP 26 AUGUSTUS

jachthondenproef
Jachthond in actie tijdens de laatste door WTP georganiseerde jachthondenproef

Dit jaar neemt Will to Please zich opnieuw voor om jachthondenproeven te organiseren. Deze gaan door op 26 augustus op de terreinen van de club te Ardooie.

Iedere jachthond, dus ook van niet-WTP leden, kan deelnemen en zo een basisbrevet alsook een africhtingsbrevet halen. Meer praktische info en inschrijvingsmogelijkheden volgen later.

Een lijst en kalender van andere plaatsen waar deze proeven georganiseerd worden vind je hier.

Top