© Bart Augustijns

Mededelingen

JAARLIJKS VERLOF VAN 10 T.E.M. 23 JULI

jaarlijks verlof
Joepie, eindelijk vakantie!

De zomervakantie komt eraan. Na alle cursussen, wedstrijden en examens kunnen onze retrievers samen met hun baasjes uitrusten. De club zal gesloten zijn van 10 t.e.m. 23 juli. Tijdens die verlofperiode zijn er geen activiteiten en dus ook geen gehoorzaamheids- noch showtraining.

WTP wenst jullie een fijne en deugddoende vakantie. We zien jullie graag terug vanaf eind juli en hopelijk op onze 29ste happening op 26 augustus.

Top

BINNENKORT SMULLEN EN SMIKKELEN OP DE WTP BARBECUE

WTP barbecue met varken aan het spit

Op zondag 2 juli gaat de jaarlijkse WTP barbecue door. Traditiegetrouw wordt een varken aan het spit geroosterd waarvan je à volonté mag eten samen met frietjes en gezonde groentjes.

Alle leden zijn welkom alsook familie en vrienden. Kom dus in grote getale genieten van sfeer en gezelligheid vanaf 11:00 in het clublokaal van WTP (en bij mooi weer doen we het buiten).

Kostprijs: 18€ voor volwassenen en 9€ voor kinderen tot 12 jaar. Voor die prijs heb je een glaasje cava en onbeperkt eten. Kaarten voor de barbecue zijn te verkrijgen bij Etienne en Mieke.

Top

DETAILS OVER DE JAARLIJKSE TRIMSESSIE MET NANCY ROSSEEL

trimsessie met Nancy Rosseel

Zaterdag 1 juli komt Nancy Rosseel uitleggen hoe we onze retriever zelf kunnen toiletteren en showklaar maken. We starten om 9:00 in het WTP clublokaal te Ardooie. De kostprijs is 5€ voor leden en 10€ voor niet-leden.

In de namiddag kan je eventueel een afspraak maken om je retriever professioneel te laten toiletteren door Nancy.

Wegens beperkte plaatsen is vooraf inschrijven noodzakelijk bij Etienne of Mieke. Verder is er ook de mogelijkheid om professioneel materiaal te kopen aan fabrieksprijzen. Wel cash te betalen.

Top

SHOWTRAINING GAAT TERUG VAN START

showtraining

Ter voorbereiding op de 29ste Happening starten we terug met showtraining. De eerste showtraining zal doorgaan op dinsdag 23 mei en verder iedere dinsdagavond, behalve tijdens het jaarlijks verlof tussen 10 en 23 juli, vanaf 19.00u (deur open om 18.30u) op het terrein van WTP.

Etienne Wallaert zal ons leren hoe “showen” in elkaar steekt, hoe de hond in stand zetten, wat verwacht wordt van hond en handler en allerlei tips en “trucjes”. Heel interessant voor shower en niet-showers want het is een ideale manier om op speelse wijze je hond te socialiseren en steadiness bij te brengen!

Gratis voor leden. Niet-leden / niet-retrievers welkom mits bijdrage van € 2.

Top