© Bart Augustijns

Mededelingen

MEER INFO OVER DE 29STE WTP HAPPENING

wtp happening

Will to Please organiseert nu reeds voor de 29 ste keer haar jaarlijkse happening voor retrievers. Deze keer op zaterdag 26 augustus. Iedereen die graag eens zijn of haar retriever wil showen is welkom. Je dient vooraf wel in te schrijven. Dat kan tot en met 20 augustus. Op dit moment kan je enkel inschrijven door het inschrijvingsformulier te downloaden en te bezorgen aan de club (via post of email). Binnenkort is online inschrijven ook mogelijk.

Dhr. Philippe Lammens zal de Labrador, Flatcoated, Nova Scotia Duck Tolling and Curly Coated retrievers keuren en Mevr. Liz Keene (UK) de Golden en Chesapeake Bay retrievers. Het bestuur behoudt zich het recht voor om deze keurders te wijzigen.

Verder vindt er traditiegetrouw ook een junior handling plaats, alsook de jaarlijkse scurry en onze tombola. Kortom een gevulde en plezante dag voor iedereen.

Meer praktische informatie over de voorwaarden, de kostprijs, de lunch vind je hier. De locatie is zoals steeds het terrein van de club in de Leenbosstraat 15 te Ardooie. Ontvangst vanaf 8:30 en start van de show om 9:45. Vrije toegang voor bezoekers.

Bij vragen kan je altijd Etienne Wallaert (Email) of Mieke Meyhiu (Email) contacteren

We verwelkomen jullie heel graag op 26 augustus!

Info en
voorwaarden
Online inschrijving
WTP Happening
Download
inschrijvingsformulier
Top

SHOWTRAINING GAAT TERUG VAN START

showtraining

Ter voorbereiding op de 29ste Happening starten we terug met showtraining. De eerste showtraining zal doorgaan op dinsdag 23 mei en verder iedere dinsdagavond, behalve tijdens het jaarlijks verlof tussen 10 en 23 juli, vanaf 19.00u (deur open om 18.30u) op het terrein van WTP.

Etienne Wallaert zal ons leren hoe “showen” in elkaar steekt, hoe de hond in stand zetten, wat verwacht wordt van hond en handler en allerlei tips en “trucjes”. Heel interessant voor shower en niet-showers want het is een ideale manier om op speelse wijze je hond te socialiseren en steadiness bij te brengen!

Gratis voor leden. Niet-leden / niet-retrievers welkom mits bijdrage van € 2.

Top