Het Will to Please archief

Het Will to Please archief bevat een verzameling aan documenten en beelden uit het verleden.

Dit gaat over blog posts die op de site werden gepubliceerd, oude nummers van ons huismagazine 'De Rapporteur', interessante artikels die ooit zijn gepubliceerd in diverse tijdschriften tot fotoreportages van de evenementen die door onze club werden georganiseerd.

Het is ook de plaats waar je meer officiƫle documenten over onze club vindt zoals de statuten en het huishoudelijk reglement.

De fotoreportages worden beheerd op externe sites en het kan zijn dat die door de eigenaar ooit verwijderd worden waardoor de links niet meer actief zijn. Mocht dit voorvallen, gelieve dit dan aan het bestuur mede te delen zodat de website kan geupdated worden.

Dank aan Freddy Quackelbeen voor het ter beschikking stellen en vooral ook voor het schrijven van de meeste artikels.

We wensen jullie veel lees- en kijkplezier.

ARTIKELS

Voor de nostalgici onder ons bevindt zich hier het archief van de blog posts (verslagen, reportages, artikels) die in vorige jaren op de site zijn gepubliceerd, gegroepeerd per jaar. Zo kunnen jullie nog eens mijmeren over het verleden.

Onderstaande link brengt je naar issuu.com waar je de nummers van De Rapporteur terugvindt van 2009 t.e.m. het laatste nummer (2015).

De Rapporteur van 2009 t.e.m. 2016

In dit deel vind je een aantal interessante artikels terug over de (jacht)training van de retriever. Deze artikels werden gepubliceerd in de magazines De Jachthond en Woef.

Dit deel van het archief bevat verslagen van Working Tests en Field Trials die verschenen zijn in De Jachthond, Woef en clubmagazines. Zij geven vaak een interessant beeld van het type proeven die werden gehouden en uiteraard wie toen de winnaars waren.